MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Lane faworki należy smażyć na gorącym tłuszczu.
fot. Katarzyna Dębek

Ekspresowe lane faworki bez wyrabiania. Poznaj przepis na słodki przysmak na tłusty czwartek. Wyciśniesz je z butelki po ketchupie

Smażenie lanych faworków

Lane faworki należy smażyć na gorącym tłuszczu.

Zobacz również

X Festiwal Chleba Ziemi Lubawskiej w Łąkorzu

X Festiwal Chleba Ziemi Lubawskiej w Łąkorzu

Festiwal „Wrocław Summer Classics” – Przeżyj muzyczne lato we Wrocławiu!

Festiwal „Wrocław Summer Classics” – Przeżyj muzyczne lato we Wrocławiu!

Polecamy

Ten ekspresowy chleb piekę co kilka dni. Rumiana i chrupiąca skórka jest obłędna

Ten ekspresowy chleb piekę co kilka dni. Rumiana i chrupiąca skórka jest obłędna

Pełne usta w pół minuty? Bez strzykawek i kosmetyków. Ten trik podbija internet

HIT DNIA
Pełne usta w pół minuty? Bez strzykawek i kosmetyków. Ten trik podbija internet

W Polsce niedoceniany, we Francji to rarytas. Ten dżem to płynne złoto

W Polsce niedoceniany, we Francji to rarytas. Ten dżem to płynne złoto